Gedrukte promotionele parasols

Heeft uw parasol tekst of een bedrijfslogo nodig?

Laat Parasol Specialisten de perfect met promotie bedrukte parasol leveren. We zijn experts in het leveren van op maat gemaakte merkparasols voor kleine, middelgrote en grote bedrijven.

  • Geen minimum bestelhoeveelheid
  • Volledige kleurendruk, zeefdruk & digitale druk beschikbaar
  • Kwaliteitsmerkparasols tegen zeer concurrerende prijzen
moet printed parasol - whiteprinted parasols for golf clubrestaurant printed parasols on sidewalkschweppes branded yellow parasolparasols on a racetrack terracewhite branded parasol - paulanerbest branded parasols - bavaria
Parasol Specialisten heeft meer dan een decennium ervaring in het leveren van bedrukte parasols. We hebben duizenden bedrukte parasols geleverd aan lokale en wereldwijde merken, allemaal professioneel ontworpen en bedrukt.

Alle gepersonaliseerde en bedrukte parasols zijn op maat gemaakt om aan de eisen van bedrijven van alle groottes te voldoen, of het nu gaat om een internationaal bedrijf of een onafhankelijk café op de hoek. Alle parasols van Parasol Specialisten kunnen worden bedrukt met eenvoudige tekst en volledige kleurendruk volgens het Pantone-systeem.

(Bedrukte Parasols

Bedrukte parasols bieden bedrijven een functionele, kosteneffectieve marketingoptie met een hoogwaardige merkmogelijkheid. Bedrukte parasols met logo's en volledige kleuren branding zijn het perfecte promotiemiddel voor elk bedrijf dat zijn merk of dienst wil adverteren. Stijlvolle bedrukte parasols zullen elke buitenruimte verbeteren en helpen bij het creëren van een ontspannen en comfortabele sfeer.

Waarom onze bedrukte parasols de beste op de markt zijn?

no minimum order

Geen Minimum Bestelhoeveelheid

Of u nu 1 of 1000 nodig heeft, wij kunnen leveren.

printing methods

Drukmethoden

Zeefdruk, digitale druk en volledige kleur pantone zeefdruk.

farme options icon

Frame Opties

Houten, aluminium of stalen frames beschikbaar.

high quality

Hoge Kwaliteit

Kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen.

Klantbeoordelingen

Eersteklas service. Konden niet genoeg voor ons doen. Het product dat arriveerde was ook eersteklas. Over het algemeen een geweldige ervaring die ik ten zeerste zou aanbevelen.
Richard - Hunan Londen

Neem contact met ons op over bedrukte parasols

Als u een offerte wilt ontvangen of vragen heeft over onze service voor het bedrukken en branden van parasols, vul dan het "Neem contact op" formulier in of bel ons op het onderstaande nummer en we helpen u graag verder.

Neem contact met ons op