Beste caféparasols

 

Heeft u er al eens over nagedacht om parasols te kiezen voor uw caféterras?

Zo niet, dan is dit het moment om dit te doen, parasols kunnen een uitstekend onderdeel zijn van de zitplaatsen buiten uw bedrijfsvestiging. Uw caféterras ziet er aantrekkelijker en uitnodigender uit wanneer u ervoor kiest om de tafels te beschermen met parasols, waardoor uw terras meer klanten zal aantrekken. Parasol Specialisten biedt een uitgebreide selectie van kwalitatieve hoogwaardige parasols die perfect zijn voor de café- en horecasector. Ons complete assortiment parasols omvat van kleine tuin parasols tot extra grote vrijdragende parasols, verschillende materialen en kleuren, om ervoor te zorgen dat uw project een succes wordt en uw bedrijf meer zichtbaarheid krijgt.

 

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom het belangrijk is om een terras parasol op uw terras te hebben?

Het antwoord is simpel: terras parasols zullen uw bedrijf succesvoller maken, het creëert een mooie trendy omgeving. Een parasol kan het verschil maken in de aantrekkingskracht naar klanten. Onze parasols voor buitenterrassenkunnen desgewenst worden aangepast met verlichting en verwarming of kunnen het logo van uw bedrijf tonen. Om de ruimte beter te benutten, raden we aan om ook café-barrières toe te voegen en de buitenruimte om te vormen tot een verlengstuk van uw café.

Er zitten heel wat voordelen aan het plaatsen van een café parasol op uw terras.

Het kan u en uw klanten beschermen tegen sterk zonlicht, regen en zelfs wind. Een van onze best verkopende producten voor cafés is deze vierkante parasol van 2 m , de Stellar Café Push-Up. De belangrijkste voordelen zijn het super eenvoudige push-up openingsmechanisme en de lichtgewicht aluminium structuur. Bij Parasol Specialisten leveren we toonaangevende parasols, waarvan een aantal modellen zijn getest in windtunnels en zijn ontworpen om ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid te bieden.

coffee shop with parasol and cafe barriers

Middenpaal Parasol

Middenpaal parasols aanbevolen voor cafés.

Zweef Parasols

Zweef parasols aanbevolen voor cafés.

parasol for coffee shops

cafe parasol large

Grote Parasols

Grote professionele parasols aanbevolen voor cafés.