Beste Parasols voor Hotels

 

Als u op zoek bent naar de beste parasol voor uw hotel terras of tuin, moet u zeker de selectie van onze winkel zien!

Warm weer bij luxe hotels en terrassen bij het zwembad vereist speciale bescherming van uw gasten tegen de zon. Parasol Specialisten selecteerde hiervoor een breed scala aan parasols, we leverden aan verschillende hotels, restaurants en andere professionele ondernemingen. De laatste generatie van onze parasols is voorzien van UV-bescherming. Ze zijn gemaakt van stevige materialen en zijn eenvoudig te installeren en te monteren op standaards. Ze zijn zeer geschikt voor verschillende doeleinden: het bieden van de perfecte schaduw, bescherming tegen het zonlicht en regen. Vind hier een lijst met verschillende soorten parasols die helpen om uw terras en klanten koel te houden, zelfs in een hittegolf!

 

Onze aanbevolen parasols voor de accommodatie- en horecasector:

Het zomerseizoen staat voor de deur, dus als je een unieke parasol voor je hotel wilt aanschaffen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.In onze winkel zijn we gespecialiseerd in de verkoop van kleine tuinparasols tot enorme, gigantische parasols. Ze kunnen klasse en elegantie toevoegen aan elke locatie.Wij geloven dat hoge kwaliteit en luxe door iedereen moet worden genoten, dus we zijn er om u te helpen om de perfecte luxe parasol te vinden. Of je nu een prachtige houten sledeparasol bij de ingang nodig hebt - om een geweldige eerste indruk te maken, of misschien een kantelbare parasol om hem aan de zwembadkant te plaatsen, de beste hotel- en zwembadparasols vind je hier.

Maak uw accommodatie beter zichtbaar met een logo op de luifel van de parasol(s)!

Bij Parasol Specialisten bieden we een volledige printservice voor hotelparasols. Met meer dan tien jaar ervaring in het leveren aan individuele, nationale en wereldwijde hotelketens, kunnen wij u helpen met al uw opdruk wensen. De luifel is het breedste en meest zichtbare deel van de parasol, dus we moedigen onze klanten aan om van dit aspect te profiteren en hun parasols te laten bijdragen aan de marketinginspanningen van het bedrijf. Van eenvoudige tekst tot full colour logo's, aan de zijkanten van de luifel of aan de zijkanten, geen klus is ons te klein! Onze persoonlijke service is ingericht om te voldoen aan de eisen van bedrijven van elke omvang. Of u nu een internationale keten vertegenwoordigt of een onafhankelijk hotel, neem contact met ons op en wij adviseren u graag!

Parasol for hotel

Middenpaal Parasols

Middenpaal parasols aanbevolen voor hotels.

Vrijhangende Zweef Parasols

Vrijhangende zweef parasols aanbevolen voor hotels.

parasols on the beach next to hotels

strongest parasol for hotels

Grote Professionele Parasols 

Grote Professionele commerciële parasols aanbevolen voor hotels.