Beste Tuinparasols en Professionele parasols

 

Wat zijn de beste tuinparasols die deze zomer een ‘must have’ zijn?

Bij ons vindt u een breed scala aan hoogwaardige tuinparasols, ideaal voor particulier gebruik, die zeker indruk zullen maken op elke bezoeker van uw tuin.Van de klassieke vrijstaande parasols tot verstelbare, draai- en kantelbare parasols, wij hebben oplossingen voor elke smaak en elk budget. Is een kleine tuinparasol misschien te veel voor u,dan kunt u ook voor een simpele houten tuinparasol gaan. U kunt gewoon door onze producten bladeren of nadenken over welke functies en maten u mogelijk nodig heeft.

Tuinparasols voor verschillende opstellingen:

Dus, wat zijn de beste tuinparasols die je zou moeten gebruiken? Er zijn heel veel verschillende modellen en typen zijn die geschikt zijn. En elk model gebruikt een ander mechanisme om te openen en te sluiten, zoals een dubbel katrolsysteem of eenslingerparasol. Het is daarom het belangrijk is dat u kijkt welke functies belangrijk zijn voor uw situatie voordat u uw aankoop doet.

Heeft u een groter oppervlak dat schaduw nodig heeft, met meer tafels op uw terras, dan is een telescopische bamboe parasol wellicht iets voor u. Dit is natuurlijk anders als de ruimte smal is, of je de schaduw op het steegje nodig hebt. Dan is een parasol voor aan de muur de juiste keuze. Een kantelbare tuinparasol zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag een goede schaduw kunt vinden, terwijl een Balinese parasol uw tuin een meer exotische uitstraling geeft.

Prettig is dat al onze parasols kunnen worden uitgerust met parasolverwarmers en parasollampen.Verder kunnen onze parasols stevig in de grond verankerd worden met verschillende soorten voetstukken en bevestigingen. Tenslotte kunnen ze gedrukt worden met het logo van uw bedrijf, voor het geval u ze voor een commercieel terras koopt.

Beste parasol voor winderige omstandigheden in Nederland:

Veel mensen die in winderige gebieden wonen, zoals Nederland, willen een sterke en betrouwbare parasol voor buiten. Overweeg in dat geval om een parasol te kopen die sterke wind kan weerstaan. De beste producten op de markt garanderen dat ze uw tuin of terras onder alle weersomstandigheden beschermen, maar wat is het beste?

Het antwoord: ons topproduct - de heavy duty parasol – Bambrella Hurricane Extreme, is veruit de marktleider als het gaat om wind- en waterbestendigheid, stevigheid en betrouwbaarheid. Bovendien heeft het een modern aspect en is het een echte blikvanger, waar het ook wordt geplaatst. Gemaakt van roestvrij staal, voorzien van verwarming en verlichting, is getest in de windtunnel tegen harde wind van meer dan 125 km/u. Dit product heeft de welverdiende titel van een levenslange parasol verdiend en we zijn trots dit kwaliteitsproduct aan te kunnen bieden.

Als u vragen heeft over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op (maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 16:30 uur) per telefoon of per e-mail en wij helpen u graag verder of adviseren u de beste tuinparasol of parasol kiezen voor uw terras of tuin.

Garden parasols

Middenpaal Parasols

Middenpaal Parasols aanbevolen voor huis & tuin.

Zweef Parasols

Vrijhangende parasols aanbevolen voor huis & tuin.

cantilever parasols for garden

large garden parasols

Grote Parasols

Grote professionele parasols aanbevolen voor huis & tuin.