Schoolparasols en kinderparasols

 

Parasols voor scholen, kinderdagverblijven en andere onderwijsinstellingen

Parasol Specialisten is er trots op parasols te leveren voor scholen, kinderdagverblijven en speeltuinen, om kinderen en leerlingen te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Onze grote en gigantische parasols zijn een geweldige oplossing om de kleintjes koel te houden op warme zomerdagen en droog in de winter, en ze te beschermen de regen. Onze parasols zullen de publieke ruimte verbeteren en kunnen leer- en buitenactiviteiten uitbreiden. Ontworpen voor gebruik in alle weersomstandigheden, zijn de stoffen van professionele kwaliteit, hebben ze een hoge UV-bescherming en zijn ze waterafstotend, zodat ze het hele jaar door kunnen worden gebruikt. U kunt ervoor kiezen om zijpanelen toe te voegen en de buitenruimte om te toveren tot een eet- of picknickplaats in de buitenlucht.

Waarom zijn schoolparasols en parasols belangrijk?

Vanwege veranderingen in het leren als gevolg van covid, zijn scholen en hogescholen aangemoedigd om buitenruimtes te gebruiken om te leren.

Nu social distancing op scholen een vereiste is, hebben veel onderwijsinstellingen oplossingen moeten vinden voor klassikaal leren. Dit heeft geleid tot een focus op buitenonderwijs, het creëren van beschutte ruimtes, waar kinderen veilig kunnen leren, dineren en spelen.

Het hebben van een parasol op de speelplaats zal veel voordelen met zich meebrengen: scholen zullen hun leeromgeving kunnen diversifiëren en de beschikbare ruimte beter kunnen benutten. Leerlingen en leerkrachten zullen genieten van meer tijd buiten in een schaduwrijke en beschutte speeltuin en ouders zullen de extra zorg voor hun kleintjes waarderen. Een permanente parasol, met een grondvoet, is veilig en kosteneffectief, verbetert elke ruimte waar deze is geplaatst en kan gemakkelijk opgaan in de speeltuin.

Parasol Specialisten – Onze expertise en ons aanbod voor Onderwijsinstellingen

U heeft gegarandeerd van een product van topkwaliteit. Wij zijn een toonaangevende parasolleverancier, met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Wij ontwikkelen en perfectioneren onze producten om aan alle mogelijke eisen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen.

Wij kunnen scholen, kinderdagverblijven, academies en andere dergelijke instellingen voorzien van een compleet assortiment parasols. Van eenvoudige tinten tot op maat gemaakte oplossingen, al onze producten bieden een hoge UV-bescherming, zijn wind- en waterdicht, onderhoudsvrij, getest en volledig veilig voor kinderen. De omslagen kunnen worden bedrukt met het embleem van de instelling, of kunnen kleurrijk zijn, multi-design, ideaal als u op zoek bent naar een leuke omgeving. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren, maten en stijlen.

We weten dat het bladeren door producten tijdrovend kan zijn en daarom hebben we een intern team dat u graag zal helpen. Neem vandaag nog contact op met een van onze teamleden om uw project te bespreken en laat ons u helpen de beste oplossing te vinden op basis van uw budget, behoeften en omstandigheden. De snelste manier is telefonisch of via ons contactformulier.

parasol for playground

Middenpaal Parasol

Middenpaal Parasol aanbevolen voor scholen.

Zweef Parasols

Vrijhangende parasols aanbevolen voor scholen.

parasol for school cantilever

giant playground parasol

Grote Parasols

Grote professionele parasols aanbevolen voor scholen.