Parasol Specialisten Verzend & Leveringsinformatie

 

Informatie over de verzending

Wij streven ernaar om alle voorraadartikelen binnen 2-5 werkdagen

na het plaatsen van een bestelling te leveren, met behulp van onze standaard gratis leveringsservice.

 

Standaard bezorgservice

Wij streven ernaar om alle voorraadartikelen binnen 2-5 werkdagen na het plaatsen van een bestelling te leveren, met behulp van onze standaard gratis leveringsservice.

Wij bieden gratis bezorging op alle bestellingen naar een adres op het vasteland, met uitzondering van de waddeneilanden.

Voor leveringen naar de waddeneilanden. Neem contact met ons op voor prijzen en leveringsopties.

Deze gratis bezorgdienst is een bezorgdienst langs de weg tijdens de normale kantooruren, van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Sommige artikelen zijn groot en zwaar. Wees bereid om bezorgers te helpen met uitladen indien nodig. Wanneer u grote of zware artikelen bestelt, laat het ons dan weten als u niet in staat bent om te helpen bij het uitladen.

Voor kleine parasols en parasol basis bieden wij gratis verzending.

Vanwege de afmetingen van de grote parasols kunnen wij geen gratis verzending aanbieden. Zodra uw bestelling is voltooid, zal een lid van het team contact met u opnemen om de levering of installatie te bespreken.

*Let op, wanneer u een voet bij uw parasol bestelt. In verband met het gewicht van een parasolvoet, wordt de voet als een aparte zending geleverd. Voor alle goederen dient te worden getekend. Indien u met de vervoerder afspreekt om de goederen bij de buren of op het afleveradres achter te laten terwijl u weg bent, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies of beschadiging van deze artikelen.

Als een vervoerder namens ons op uw adres probeert te leveren en constateert dat er niemand beschikbaar is om de bestelling in ontvangst te nemen, behouden wij ons het recht voor een foto van de buitenkant van het pand te maken om u ervan te verzekeren dat wij ons op de juiste geografische locatie bevonden om uw bestelling te leveren, en om te bevestigen dat wij het juiste adres hadden gevonden.

Indien herlevering nodig is, zullen de vervoerders ons hiervoor kosten aanrekenen, en wij zullen deze kosten dan helaas aan u moeten doorberekenen.

Controleer na levering uw goederen zorgvuldig en geef duidelijk aan of er tekenen van schade aan de verpakking zijn. Indien er schade is aan goederen, gelieve dit te melden binnen 24 uur na ontvangst van de artikelen.

Internationale en premium leveringsdiensten

Als u snellere levertijden, tijdige leveringen of internationale levering wenst, neem dan contact met ons op via e-mail op [email protected] of per telefoon op +31 0486715810. Onze kantoren zijn open 09.00 tot 17.00 uur Maandag t.e.m. vrijdag


Contact Informatie

Parasol Specialisten

Umbrella Group B.V.

Korte Stukken 8

5371 MN Ravenstein

Tel +31 0486715810

e-mail [email protected]