Commerciële professionele parasols voor restaurants

 

Houd het terras van uw restaurant koel en schaduwrijk met deze commerciële parasols voor restaurants.

Restauranteigenaars weten hoe oncomfortabel het weer soms kan zijn voor hun klanten. Deze paraplu's voor restaurants zijn ontworpen om schaduw of beschutting te bieden en de impact van de hitte en UV's te verminderen, waardoor op de lange termijn geld wordt bespaard op AC. Verleen een dienst van onschatbare waarde aan uw cliënten door deze kwaliteitsproducten vandaag te installeren.

 

Verschillende functies die u in uw restaurantparasol wilt hebben:

Wij bieden klanten een groot assortiment aan parasols voor restaurants, van grote modellen naar kleintjes, bamboe houten parasols naar sterker aluminium parasols. Alle parasols kunnen worden aangepast met verschillende functies, zoals een set van buiten waterdichte led verlichting, a merk luifel of een set van infrarood verwarmingen in het geval u een verwarmde parasol. Als u niet weet wat u precies nodig hebt, bel ons dan op of neem contact met ons op. Ons interne team van specialisten zal u dan helpen de beste oplossing te vinden.

Waarom zijn wij de beste leverancier voor restaurant parasols:

Parasol Specialisten combineren stijl en functie om een geraffineerde en elegante schaduwoplossing te bieden die praktisch en effectief is. We zijn er trots op dat we meer dan 10 jaar ervaring hebben en leveren restaurantparasols van hoge kwaliteit en restaurant schermen voor honderden bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en niet alleen. Al onze projecten vinden wij belangrijk en wij streven altijd naar de beste resultaten voor uw bedrijf.

Bamboo parasol for restaurant

Middenpaal Parasols

Middenpaal parasols aanbevolen voor restaurants.

Vrijhangende Zweef Parasols

Vrijhangende zweef parasols aanbevolen voor restaurants.

cantilever parasol for restaurant

parasol for luxurious restaurants

Grote Professionele Parasols

Grote Professionele commerciële parasols aanbevolen voor restaurants.