Parasol Specialisten Retouren, Terugbetalingen en Uw Recht op Annulering

 

 

Retour informatie

Als u een artikel wilt retourneren, moet u ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de goederen op de hoogte stellen van uw wens om het artikel te annuleren of te ruilen. Neem contact met ons op via e-mail op [email protected] of telefonisch op +31 0486715810. Onze kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

 

Retouren, terugbetalingen en uw recht om te annuleren

Details van ons terugbetalings- en retourbeleid

 

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 kalenderdagen na levering te annuleren. U dient ons telefonisch op de hoogte te stellen van +31 0486715810 (ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) of e-mail [email protected] binnen 14 kalenderdagen na levering met uw voornemen om de ongewenste goederen te retourneren. Zodra de kennisgeving van retournering is ontvangen, geven we u een retournummer om te gebruiken bij het retourneren van de goederen. Zorg er bij het retourneren van goederen voor dat het artikel / de artikelen in de originele verpakking worden geretourneerd. Stuur geen goederen terug tenzij u retourinformatie heeft ontvangen.

Een bestelling wijzigen of annuleren

Als uw bestelling al is verzonden of geleverd, volg dan onze retourprocedure hierboven. Als u producten aan uw bestelling wilt toevoegen, plaats dan online een nieuwe bestelling, neem contact met ons op via e-mail [email protected] of bel ons op +31 0486715810. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Als u wijzigingen in uw bestelling wilt aanbrengen, artikelen wilt toevoegen of verwijderen, het afleveradres wilt wijzigen, enz., Neem dan contact met ons op via e-mail [email protected] of per telefoon +31 0486715810. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Er zijn enkele producten die niet kunnen worden geannuleerd, terugbetaald of geruild, deze omvatten elk item dat is aangepast of gepersonaliseerd, bijvoorbeeld bedrukte parasols.

Als u uw bestelling annuleert vanwege een probleem met de goederen, verontschuldigen wij ons bij voorbaat voor het probleem. Laat ons zo snel mogelijk weten wat de aard van het probleem is en bewaar alle originele verpakkingen. Wij zullen u adviseren over het juiste retouradres en met u de wijze van retourneren afspreken. Wij sturen u een vervanging of betalen beschadigde goederen volledig terug, inclusief eventuele nederlandse verzendkosten.

Onvolledige, ontbrekende of beschadigde bestellingen

Vanwege de aard van sommige van de producten die we verkopen, is het vaak nodig om een bestelling met verschillende vervoerders te verzenden, waardoor bestelde artikelen op verschillende tijdstippen kunnen aankomen. Houd rekening met een beetje extra tijd voordat u contact met ons opneemt.

Hoewel we ons best doen om goederen op een gepland tijdstip te leveren, garanderen we niet dat de levering zal plaatsvinden op de dag die we hebben gezegd. Soms kunnen omstandigheden, vaak buiten onze controle, zoals slecht weer of andere transportproblemen, van invloed zijn op de leveringsschema's.

Voor beschadigde goederen, onvolledige bestellingen of bestellingen die zijn verzonden die niet binnen de verwachte periode aankomen, neem dan contact met ons op via e-mail op [email protected]  of telefonisch op +31 0486715810. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

LET OP: Met betrekking tot artikelen die speciaal voor een klant zijn geproduceerd, laat het ons onmiddellijk weten als er transportschade is geweest of als er andere problemen met de goederen zijn. Wij We kunnen uw bestelling niet terugbetalen, maar eventuele overeengekomen defecten worden hersteld en uw rechten onder fabrieksgaranties worden toegepast.

Neem contact met ons op via e-mail op [email protected] of telefonisch op +31 0486715810. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Retournering

Als u een artikel wilt retourneren, moet u ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de goederen op de hoogte stellen van uw wens om het artikel te annuleren of te ruilen. Neem contact met ons op via e-mail op [email protected] of telefonisch op +31 0486715810. Onze kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Geef uw bestelnummer en contactgegevens op. Indien u een artikel wenst te retourneren,

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 kalenderdagen na levering te annuleren. U moet ons binnen 14 kalenderdagen na levering per e-mail op de hoogte stellen met uw voornemen om het artikel te retourneren. Na kennisgeving geven wij u een retournummer om te vermelden op het papierwerk bij het retourneren van de goederen.

Als u de goederen binnen de 14 kalenderdagen wilt retourneren, zorg dan goed voor de artikelen en het zou helpen als u de originele verpakking behoudt.

Retourneer goederen in dezelfde staat als ontvangen. Wij verzoeken u of de vervoerders om bij het openen van de doos om het product te onderzoeken, dit te doen zonder de doos en verpakking te beschadigen of het product op enigerlei wijze te beschadigen. Gelieve opnieuw te verpakken zoals ontvangen zodat wij het artikel als gloednieuw kunnen doorverkopen. Als de vervoerders een artikel uitpakken, zorg er dan voor dat de verpakking bij de klant blijft. Sta vervoerders of andere partijen niet toe om een verpakking te vernietigen, omdat we vragen om het artikel met de originele verpakking te retourneren.

Houd er rekening mee voordat u onze goederen koopt dat zodra items vanuit onze magazijnen worden verzonden, de kosten voor het retourneren bij de klant zullen zijn. De kosten bedragen €60 voor elke parasol van de middenstok en €250 voor elke zweefparasol. Als de basis alleen moet worden teruggestuurdis de vergoeding  €50. Deze toeslag dekt de kosten van levering en herverpakking. Daarom is het essentieel om bij het annuleren van een bestelling ons dit onmiddellijk te laten weten om te voorkomen dat ongewenste artikelen worden verzonden.

Stuur de goederen binnen 14 kalenderdagen na annulering naar ons terug. Wij raden u aan om een bewijs van verzending of koeriersafhaling van de retourzending te bewaren.

Restituties

Elke terugbetaling die verschuldigd is, zal onmiddellijk worden verwerkt. Doorgaans is dit niet later dan 14 kalenderdagen nadat we de originele goederen terug hebben ontvangen en niet later dan 14 dagen nadat u ons een bewijs van retour heeft gegeven.

Voordat een terugbetaling wordt uitgevoerd, zullen we de geretourneerde goederen inspecteren om er zeker van te zijn dat u er goed voor heeft gezorgd. Ook het zorgvuldig opnieuw inpakken is belangrijk voor dat u de goederen terug stuurt. Zorgvuldigheid kan bijvoorbeeld inhouden dat de goederen niet worden gebruikt of dat de verpakking niet verder wordt beschadigd dan redelijkerwijs nodig is om de aard, kenmerk en functie van de goederen vast te stellen. Als we van mening zijn dat er geen zorgvuldigheid is betracht, behouden we ons het recht voor om een aftrek voor waardevermindering te doen op een verschuldigde terugbetaling.

Houd er rekening mee dat terugbetalingen geen premium verzendkosten omvatten die zijn gemaakt toen uw bestelling voor het eerst naar u werd verzonden of eventuele kosten van retournering die door u zijn gemaakt.

Retourzendingen met zware parasolvoeten moeten worden gepalletiseerd. Bel +31 0486715810 als u een specifieke offerte wilt voordat u bestelt. Als we de incasso regelen zullen we u van de kosten voordat we verder gaan op de hoogte stellen.

De kosten van afhaling worden behandeld als uw kosten van retournering en worden in mindering gebracht op de prijs die u eerst heeft betaald bij het berekenen van uw terugbetaling. Normale leveringsvoorwaarden (zie hierboven) zijn van toepassing op goederen die in ruil worden verzonden.

Het recht om binnen 14 kalenderdagen te annuleren is NIET van toepassing op bestellingen die buiten de EU worden geleverd of op handelsorders (bestellingen gefactureerd aan bedrijven in plaats van aan particulieren) of goederen die zijn gemaakt volgens de specificaties van de klant.

Contactgegevens

Parasol Specialisten

Umbrella Group B.V.

Korte Stukken 8

5371 MN Ravenstein

Tel +31 0486715810

e-mail [email protected]