Cafees en biertuinen

 

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste Caféparasols of biertuinparasols?

We hebben een grote selectie Café parasols en biertuin parasols om uw klanten koel en gelukkig te houden, de hele dag genietend van hun drankjes in de zon. Verkrijgbaar in verschillende vormen, materialen en kleuren, van grote caféparasols tot kleinere, u bent bij ons aan het juiste adres! We weten dat het vinden van de beste parasol voor je bar, kroeg of biertuin soms best een moeilijke missie kan zijn en daarom staan we voor je klaar!

 

Hoe kies je de perfecte parasol voor je Café of biertuin:

Allereerst wil je het niet te groot of te klein. De beste biertuinparasol moet precies goed zijn, dus zoals we zeggen, meet twee keer en koop één keer. Nadat je het gebied hebt gemeten dat in de schaduw moet worden geplaatst, moet je beslissen hoeveel parasols je nodig hebt om het te bedekken. U heeft de mogelijkheid om één gigantische parasol of meerdere kleinere te installeren. Houd rekening met het feit dat ze een parasolvoet nodig hebben, permanent in de grond of mobiel, als u de positie wilt wijzigen, zal de ruimte tussen de tafels dit toe moeten laten.Als je eenmaal hebt besloten, is het tijd om het model te kiezen dat je leuk vindt en het te accessoriseren met kachels en verlichting, zodat je klanten meer tijd op het terras kunnen doorbrengen, ongeacht het uur of het seizoen.

Werk met ons samen – Parasol Specialisten, de toonaangevende pub biertuin parasol leverancier in NL.

Als het gaat om het kiezen van een paraplu voor uw bar of biertuin, moet u investeren in een paraplu van goede kwaliteit. Het laatste wat je wil is dat de feestelijke opening van je nieuwe kroeg of biertuin wordt verpest door een ondermaatse zonnescherm. Gelukkig verkopen we niets anders dan de beste kwaliteit parasols voor cafées en biertuinen op onze site. We bieden ook een volledige drukservice voor de luifel (zijkanten of valance) om een echt opvallende merkparasol voor uw bedrijf te creëren. We bieden een uitstekende dekking en sterke structuren om wind en regen te weerstaan wanneer ze onvermijdelijk ontstaan als gevolg van het grillige weer. We zijn trots op onze ervaring, we verkopen en installeren al vele jaren pubparasols, leveren aan individuele en nationale ketens en daar hebben we veel van geleerd. Neem contact met ons op en ons interne team zal u helpen bij het vinden van de ideale oplossing voor uw project.

pub beer garden parasol

Middenpaal Parasol

Middenpaal parasols aanbevolen voor pubs.

Zweef Parasols

Zweef parasols aanbevolen voor cafés.

cantilever parasol for pub uk

large parasols for pubs

Grote Parasols

Grote professionele parasols aanbevolen voor pubs.