Beste Golf Club Parasols

 

Op zoek naar de perfecte en sterke golfclub parasol?

Zoek niet verder, Parasol Specialisten biedt een ongeëvenaarde selectie van parasols van professionele kwaliteit, ideaal voor elk clubhuis. We weten hoe moeilijk het is om de juiste parasol voor een golfclub te vinden. Dat is nog extra lastig als een clubhuis zich in winderig gebied bevindt en je misschien extra voorzichtig moet zijn, zodat de wind de parasols niet wegblaast en schade veroorzaakt.

We raden onze klanten altijd aan hun parasols gesloten te houden wanneer ze niet in gebruik zijn, dit om ongelukken te voorkomen. Maar zeker als u onze windbestendige parasols heeft gekocht – de Bambrella Hurricane Telescopic - zult u er snel van overtuigd zijn dat u een uitstekende beslissing heeft genomen!

Waar moet je op letten bij het kiezen van een parasol voor golfclubs?

Het kiezen van de juiste golfclub parasol kan een lastige taak zijn als je niet bekend bent met de details van dit soort producten. Belangrijk zijn een heavy-duty basis (bij voorkeur een in de grond type), een sterke paal- en framestructuur en een windbestendige luifelstof. Onze meest resistente winddichte parasol - is de Hurricane Extreme. Deze parasol is getest in een windtunnel en kan een zeer goede keuze zijn.

Andere kenmerken en voordelen van onze golfclub parasols.

Ons team van specialisten helpt u graag bij het creëren van een op maat gemaakte schaduw oplossing die aan uw behoeften voldoet. U kunt een set infraroodverwarmers toevoegen, een waterdicht led gebaseerd lichtsysteem toevoegen en de luifel laten bedrukken om zo uw bedrijf te promoten. Een mooie en stijlvolle golfclub parasol zal uw terras verbeteren, een gastvrije omgeving creëren en uw klanten laten genieten van dat koude zomerdrankje, beschermd tegen de zon door de schaduw van uw prachtige parasol.

parasols on golf club, near a lake

Middenpaal Parasol

Middenpaal Parasol aanbevolen voor golfclubs.

Zweef Parasols

Zweef parasols aanbevolen voor golfclubs.

cantilever parasol on golf club terrace

large commercial parasols recommended for golf clubs

Grote Parasols

Grote professionele parasols aanbevolen voor golfclubs.