Welkom op de website van Parasol Specialisten.

vrijdragende parasol aan zwembadzijde met ligstoelen

Zweef parasol aan het zwembad met ligstoelen.

Parasol Specialisten dé Nederlandse parasol leverancier!

Opgericht door enkele van de meest deskundige specialisten in schaduw oplossingen, is Parasol Specialisten dé toonaangevende parasol leverancier in Nederland!

Parasol Specialisten heeft al tienduizenden hoogwaardige duurzame parasols geleverd aan honderden tevreden klanten over de hele wereld, zowel voor de professionele (horeca) als de particulieren.

Een mooie parasol kan elke buitenruimte in een handomdraai transformeren. Nu steeds meer mensen verlangen naar de outdoor lifestyle, worden parasols een essentieel accessoire voor iedereen die zijn lifestyle buitenshuis wil uitbreiden.

Een stijlvolle en praktische parasol verfraait elke buitenruimte. Ook creëert het een ontspannen en comfortabele sfeer om buiten te dineren of een rustige omgeving terwijl u ontspant bij het zwembad. Om u te helpen de beste parasol voor uw project te vinden, hebben we een parasol koopgids gemaakt vol geweldige informatie.

We bieden een breed scala aan houtenaluminium en heavy-duty roestvrijstalen parasols. Of u nu een traditionele parasol of zweef parasol nodig heeft, Parasol Specialisten kan in al uw schaduw wensen voorzien.

Parasol Specialisten levert parasols van hoge kwaliteit van toonaangevende merken zoals, BambrellaHeritageQuattroShelter and Stellar.

Alle parasols van Parasol Specialisten zijn van hoogwaardige kwaliteit, we leveren aan sport-, sociale en hospitality-evenementen door heel Nederland en België.

Onze parasols zijn te vinden op veel locaties, waaronder hotelsrestaurantscafe’spubs, en golf clubs maar ook bij mensen thuis.

Bedrukte parasols bieden ideale merkondersteuning voor in de horeca. Parasol Specialisten heeft meer dan tien jaar ervaring in het leveren van professionele en bedrukte parasols aan nationale en internationale merken.

Onze persoonlijke service is afgestemd op de eisen van bedrijven van elke omvang. Of het nu gaat om een internationaal bedrijf of een zelfstandige onderneming, al onze doeken kunnen bedrukt worden met eenvoudige tekst of full colour pantone bedrukking.

Parasol Specialisten bied tevens een groot assortiment parasols en tenten te huur aan. Onze schaduw opties zijn van de hoogste kwaliteit en zijn gebruikt voor prestigieuze gelegenheden in heel Nederland. We kunnen parasols zelfs aanpassen aan uw wensen en indien nodig verlichting en verwarming leveren.

Onze missie bij Parasol Specialisten is simpel. Lever sterke, duurzame en goed ontworpen parasols die jarenlang meegaan!