Hurricane Alize Aluminium Paviljoen

GRATIS VERZENDING OP PARASOL EN BASIS

Het indrukwekkende Hurricane Alize aluminium paviljoen is de ultieme luxe ruimte om te entertainen en te ontspannen. Voor wie meer privacy wil, je kunt de gordijnen aan vier kanten sluiten. De Alize is extreem robuust en kan permanente of tijdelijk worden gebruikt.

De voeten aan de onderkant van de palen kunnen aan elk oppervlak worden bevestigd met behulp van bouten, schroeven, haringen of u kunt onze met beton gevulde bamboevoeten gebruiken. Zoals alle Bambrella® producten is de Alize ontworpen voor zowel professioneel als privé gebruik.

  • Uniek eigentijds design.
  • Zeer resistente oppervlakteafwerking.
  • Alle onderdelen gemakkelijk verwisselbaar.
  • Afmetingen van 2,6 tot 3,4 meter.
  • 5 jaar garantie.
Op voorraad
SKU
BAM-ALZ-HUR-NL
€2.773,32

De palen, palen, ribben en finial zijn allemaal gemaakt van aluminium. De naaf en loper zijn marine grade nylon PA66. De voeten, hoekbeugels en ribbeugels zijn allemaal gemaakt van e-gecoat en vervolgens gepoedercoat staal.

Ontworpen om een leven lang mee te gaan, is dit opmerkelijke paviljoen grondig getest door een team van onafhankelijke ingenieurs. Tijdens het testen in de windtunnel doorstond de hurricane Alize windsnelheden van een verbazingwekkende orkaan van 126 kmh!

Als u vragen heeft, hulp nodig heeft of meer informatie nodig heeft, neem dan contact met ons op.

 

Waarschuwing:
Deze parasols zijn getest in een windtunnel om de duurzaamheid en sterkte van de paal en luifel te testen.
De parasols werden vastgeschroefd en aan de grond vastgemaakt.
Laat geen parasol in de open positie bij winden van meer dan 20 mph, zonder te worden gemonteerd en vastgeschroefd aan de grond door een erkende aannemer.
Sluit je parasol altijd als je hem niet gebruikt!


0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hurricane Alize Aluminium Paviljoen
Uw waardering