Stellar Auto Tilt Parasol - Grafiet Grijs

GRATIS VERZENDING OP PARASOL EN BASIS

Een prachtige kantelbare tuinparasol - de Stellar Auto Tilt Parasol, Grey - met een praktisch ontwerp dat u kan beschermen tegen de brandende UV-stralen van de zon, maar ook u of uw gasten kan beschermen tegen de regen.

Het kantelsysteem stelt u in staat de parasol in elke hoek te draaien zonder veel kracht te hoeven gebruiken of de parasol te verplaatsen, wat tijd en energie bespaart! Hij maakt deel uit van onze high-end serie tuinparasols met een grijs gepoedercoat aluminium frame dat zorgt voor een gladde, chique uitstraling en een uiterst duurzame afwerking. Hij kan worden uitgerust met verlichting en verwarming om u ook 's avonds of op regenachtige dagen beschut te houden.

  • Sterk en sterk aluminium frame en stang
  • Gemakkelijke opening met draaibare zwengel
  • Kantel tot 70 graden
  • 1 jaar garantie op het frame en de structuur en 3 jaar op de luifel
  • Grijze poedercoating op het frame
  • Licht- en verwarmingsopties beschikbaar
 
Op voorraad
SKU
STE-AUTO-GREY-NL
Special Price €235,95

DETAILS:

De Stellar Auto Tilt Parasol Grijs is ontworpen met een kantelmechanisme zodat hij u kan beschermen en de zon tegenhoudt zonder dat u de parasol hoeft te verplaatsen. Het gepoedercoate frame is extra duurzaam tegen roest en verkleuring en heeft een zwengel met handvat voor het bedienen en kantelen van de tuinparasol. Deze parasol is ideaal voor uw tuin en zorgt ervoor dat u optimaal van de zomerdagen kunt genieten in alle comfort en beschermt u en uw tuinmeubelen tegen de zonnestralen.

BEDIENING:

Het bedienen van de Stellar Auto Tilt is net zo eenvoudig als ABC!

Nadat u uw parasol heeft geïnstalleerd, draait u de zwengel met de klok mee totdat de parasol open gaat. Blijf de zwengel draaien en hij begint te kantelen. Voordat u de schroef van de voetbuis vastdraait, draait u de parasol om zijn as tot hij in de gewenste positie staat. Wij raden u aan de parasol in de richting van de zon te draaien voor een optimale bescherming.

bediening kantelbare tuinparasol - tekening

Gebruikte MATERIALEN:

Het frame - is gemaakt van 100% aluminium, net als de naaf en loper en al het andere beslag. De 6 ribben houden de hoes strak en netjes. De fabrikant heeft een poedercoating aangebracht om de paal beter bestand te maken tegen krassen en corrosie voor als hij wordt opgeborgen. 1 jaar garantie.

De luifel - luchtgeventileerd voor meer stabiliteit; ze is gemaakt van een soort polyester dat in oplossing werd geverfd. Dit proces zorgt voor levendigere kleuren en een langere levensduur tegen direct zonlicht vervagen. Lees meer in het tabblad 'Luifel' over de hoezen voor dit model, of bekijk onze gids voor parasolkleuren voor enkele nuttige tips. 3 jaar garantie.

(*) Op aanvraag kunnen we het membraan bedrukken met uw logo en het laten bijdragen aan uw marketingcampagne. Hou er rekening mee dat dit het meest zichtbare deel van uw parasol is.

VORMEN EN MATEN:

De Stellar Auto Tilt heeft één standaardvorm voor de luifel - rond (of zeshoekig) en deze wordt ondersteund door 6 baleinen. De 2 beschikbare maten zijn 2,5 meter en 3 meter diameter. Voor grotere maten, zie onze parasol grootte gids, waar we al onze tuinparasols hebben ingedeeld op vorm en grootte.

FIXATIES:

Voor dit type tuinparasol, raden wij het gebruik van een 50kg voet sterk aan. Er zijn 3 opties beschikbaar, afhankelijk van het budget:

  • Granieten basis  - met handvat en wielen
  • Plinthit Basis - draagbare basis met 2 x 25 kg verzwaarde plastic zandzakken
  • Betonnen basis - met poll-out handvat en wielen

U kunt de windweerstand van uw parasol verhogen als u deze door het centrale gat van uw terrastafel plaatst.

Om uw kantelbare buitenparasol te installeren, plaatst u gewoon de parasolstok in de basisbuis en draait u aan de vastzetschroef (of -schroeven) om hem te vergrendelen zodat hij niet door de wind kan worden doorboord.

ACCESSOIRES:

(*) Accessoires alleen telefonisch verkrijgbaar voor dit model.

Lights 

Voeg een LED verlichtingseenheid toe aan uw parasol met een dimschakelaar en afneembare batterij. Zo geniet u van wat extra tijd om in de tuin door te brengen, zelfs als de zon al onder is. Het licht is helder genoeg om te lezen, laat op de avond te eten of te barbecueën.

Parasolverwarming 

Deze eenvoudige driekoppige verwarming is een geweldige aanwinst voor het Britse onbetrouwbare weer. Hij kan aan de centrale paal worden bevestigd, en maakt een paaldiameter van 25 mm tot 55 mm mogelijk. Elke kop straalt 500W infra-rode golven uit over een ruimte van 360 graden.

hangende parasol led verlichting halogeen verwarmers

GEBRUIK:

De Stellar Auto Tilt buitenparasol voelt zich even goed thuis in een tuin


0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stellar Auto Tilt Parasol - Grafiet Grijs
Uw waardering

CANOPY MATERIALEN

 

Spuncrylic®

Spuncrylic® is een polyester dat een proces heeft ondergaan dat verven in oplossing wordt genoemd.
Verven in oplossing is een techniek die wordt gebruikt om kleur toe te voegen aan een synthetische vezel.
Verven in oplossing zorgt ervoor dat de kleur door elke draad heen zit voordat deze wordt geweven, waardoor een hogere kwaliteit en levendigere kleur wordt gewaarborgd.
Solution dying geeft polyester een hoog niveau van weerstand tegen het vervagen van direct zonlicht.
Spuncrylic® bezit uitstekende vlekweerstand en is waterafstotend.
Spuncrylic® biedt een betaalbare luifeloptie die weerstand tegen alle weersomstandigheden biedt.
Spuncrylic® levert een *UPF (Ultraviolet Protection Factor) van minstens 50.
*UPF (Ultraviolet Protection Factor), geeft de fractie van de ultraviolette stralen van de zon aan die stof doordringt. Voorbeeld: Materiaal met een UPF van 50, laat slechts 1/50ste van de UV-straling van de zon door om uw huid te bereiken. Hoe hoger de UPF (Ultraviolet Protection Factor), hoe groter de geboden bescherming.

Alle premium parasols verkocht op de website van Shade specialisten zijn gebouwd om lang mee te gaan, dat is waarom we Spuncrylic gebruiken voor onze keuze van materiaal in tegenstelling tot een standaard polyester cover die in sommige gevallen na slechts een enkel seizoen vervaagt. Immers, de luifel is het grootste en meest prominente deel van de parasol!

Als u vragen heeft, hulp nodig heeft, of meer informatie wilt, neem dan contacteer ons.

colour swatch