Shelter Sledeparasol

GRATIS VERZENDING OP PARASOL EN BASIS

De Shelter Cantilever Parasol is ontworpen voor commercieel of residentieel gebruik. Het antraciet of chocoladebruine, gepoedercoate aluminium frame geeft een moderne, chique uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor een onderhoudsvrije, uitzonderlijk duurzame afwerking. Alle onderdelen van deze parasol zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk onderling verwisselbaar zijn. De Shelter Cantilever Parasol heeft een 360 graden draaibare voet en een kantelhoek van 45 graden, zodat u nog steeds schaduw kunt vinden als de zon ondergaat!

Verwarming en verlichting opties beschikbaar voor deze parasol.

Op voorraad
SKU
SHE-CAN-NL
€1.082,95

De Shelter Cantilever Parasol is niet uw standaard Roma parasol deze parasol is speciaal ontworpen voor zowel commercieel als residentieel gebruik. Het antraciet of chocoladebruine, gepoedercoate aluminium frame geeft een moderne, chique uitstraling en zorgt voor een onderhoudsvrije en uitzonderlijk duurzame afwerking. Alle onderdelen van deze parasol zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk onderling verwisselbaar zijn. De Cantilever Parasol heeft een 360 graden draaibare voet en een kantelhoek van 45 graden, zodat u altijd schaduw heeft, ongeacht het tijdstip van de dag!

Alle onderdelen van de Cantilever Parasol zijn ontworpen om gemakkelijk onderling verwisseld te kunnen worden. De luifel is gemaakt van Spuncrylic stof dat gegarandeerd 3 jaar lang niet vervaagt met een UV-bestendigheid tot 50+, zodat u beschermd bent terwijl u ontspant. Het heeft ook een Teflon coating die helpt om de luifel schoon te houden en u droog houdt in de regen. Wij raden Spuncrylic aan in plaats van een standaard polyester, omdat polyester hoezen in sommige gevallen al na één seizoen vervagen. De luifel is tenslotte het grootste en meest prominente deel van de parasol!

De Shelter Cantilever Parasol is verkrijgbaar in 12 kleuren: Zwart, Ice White, Ecru, Navy Blue, Taupe, Pacific Blue, Harvest Wheat, Terracotta, Forest Green, Red, Stone Grey en Yellow.

 


0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shelter Sledeparasol
Uw waardering

CANOPY MATERIALEN:

Waarom we Spuncrylic® gebruiken

Spuncrylic® is een polyester dat een proces heeft ondergaan dat verven in oplossing wordt genoemd.
Verven in oplossing is een techniek die wordt gebruikt om kleur toe te voegen aan een synthetische vezel.
Verven in oplossing zorgt ervoor dat de kleur door elke draad heen zit voordat deze wordt geweven, waardoor een hogere kwaliteit en levendigere kleur wordt gegarandeerd.
Solution dying geeft polyester een hoog niveau van weerstand tegen het vervagen van direct zonlicht.
Spuncrylic® bezit uitstekende vlekweerstand en is waterafstotend.
Spuncrylic® biedt een betaalbare luifeloptie die weerstand tegen alle weersomstandigheden biedt.
Spuncrylic® levert een *UPF (Ultraviolet Protection Factor) van minstens 50.

*UPF (Ultraviolet Protection Factor), geeft de fractie van de ultraviolette stralen van de zon aan die stof doordringt. Bijvoorbeeld, materiaal met een UPF van 50, laat slechts 1/50e van de UV-straling van de zon toe om uw huid te bereiken. Hoe hoger de UPF (Ultraviolet Protection Factor), hoe groter de bescherming.

Als u vragen heeft over de Roma Cantilever Parasol, hulp nodig heeft of meer informatie wenst, neem dan contact met ons op.

kleuren voor luifel