Op zoek naar de perfecte promotionele parasol? Merkparasols, tuinhuisjes en merkparasols helpen uw bedrijf te promoten en te onderscheiden van de massa!

Parasol Specialisten met Bedrukte Parasols begrijpt het belang van promotionele parasols in het moderne bedrijfsleven en hoe het bedrijfsmerk de perceptie van mensen van uw bedrijf beïnvloedt.

Parasol Specialisten begrijpt dat geen enkele baan hetzelfde is, we weten hoe we uw promotiepakket moeten maken en afstemmen op uw behoeften.

We hebben een reeks parasols vervaardigd die zich richten op waar voor uw geld, we leveren alleen FSC-hout omdat dit in ons bedrijfsethos ethisch en duurzaam is.

FSC-certificering zorgt ervoor dat producten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen die milieu-, sociale en economische voordelen bieden. De FSC-principes en -criteria bieden een basis voor alle bosbeheernormen wereldwijd, inclusief de FSC US National Standard.

Aangepaste parasols en promotionele parasols zijn de perfecte high impact, kosteneffectieve marketingtool voor elk bedrijf. Ons assortiment promotionele parasols kan echt een enorme marketing impact hebben!

Promotionele tuinparasols, tuinhuisjes of parasols met bedrijfslogo's of full colour bedrukte parasols bieden niet alleen een opvallend en gedurfd aandachtspunt, maar ook een super functioneel reclamestatement. In de moderne tijd is het winstgevend maken van uw momenteel ongebruikte gebied nog belangrijker om uw klanten dat gevoel van veiligheid te geven.

Ons deskundige team van in-house parasolontwerpspecialisten staat voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het ontwerpproces van uw merkparasols en zal het perfecte op maat gemaakte product voor uw bedrijf produceren.

Met jarenlange ervaring met promotionele parasols zorgen wij ervoor dat u de merkparasols of promotionele parasols ontvangt die uw bedrijf verdient.

Parasol Specialisten is de toonaangevende leverancier van promotionele parasols en biedt een ongeëvenaarde service voor promotionele parasols!

Onze missie bij Parasol Specialisten is simpel. Lever sterke duurzame en goed ontworpen merkparasols die nog vele jaren meegaan!

  • Geen minimum aantal! Of u nu 1 of 1000 merkparasols nodig heeft, Parasol Specialisten levert!
  • BamboeHouten, aluminium of stalen frames beschikbaar.
  • Kwaliteitsvolle merkparasols tegen concurrerende prijzen.

no minimum order

Geen Minimumbestelling!

Of u nu 1 of 1000 Parasolspecialisten nodig heeft!

farme options icon

Frame-opties

Houten, aluminium of stalen frames beschikbaar

parasol canopy

high quality

Hoge kwaliteit

Kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen

printing methods

Drukmethoden

Zeefdruk, digitaal drukwerk en full colour pantone zeefdruk.

Zeefdruk

We gebruiken zeefdruk voor logo's met minimale kleuren en een relatief eenvoudig ontwerp - wat de meeste logo's zijn. Zeefdruk zoals vinyldruk, wordt gebruikt bij het aanbrengen van het logo op een voorraad kleur, bijvoorbeeld zwart of wit. Zeefdruk is het meest kosteneffectief wanneer 5 of meer parasols nodig zijn. Als u minder paraplu's nodig heeft, raden we vinyldruk aan als een kosteneffectief alternatief. Met zeefdruk blijft uw ontwerp helder en helder

Digitaal Printen

Digitaal printen is een goede techniek voor levendige ingewikkelde ontwerpen en patronen. Digitaal printen neemt uw digitale ontwerp en drukt eindeloze kleuren af op een rol witte stof. Deze methode is kosteneffectiever en we krijgen geweldige feedback voor de levensduur van kleur na lange blootstelling aan de zon

Vinyl Heat Transfer Afdrukken 

Bij vinylbedrukking wordt uw logo via een warmtepers overgebracht op een van onze voorraad kleuren, bijvoorbeeld wit of zwart. Deze techniek is geweldig als je een logo met veel kleur hebt, of een logo met ingewikkelde details. Vinyl afdrukken is ook geweldig als je een minimale oplage nodig hebt, zelfs als het maar een enkele parasol is, zou vinyldruk onze keuze zijn. De vinyldrukoplossing is perfect voor kleine coffeeshops, restaurants, pubs en clubs die bedrukte parasols nodig hebben.

Full Colour afdrukken

Full colour pantone zeefdruk is precies dat - de hele parasolluifel zal in uw unieke ontwerp zijn. We kunnen elke kleur van de regenboog bedrukken. Met deze techniek kan je buitenparaplu tot 10 verschillende kleuren per parasol hebben. Vanwege de installatiekosten is deze techniek ideaal voor grote bestellingen (minimaal 15) en trekt het vaak grote drankbedrijven, brouwerijen, pretparken en hotels aan.

Als u vragen heeft, hulp nodig heeft of meer informatie nodig heeft, neem dan contact op met het verkoopteam van Parasol Specialisten.

Maandag tot vrijdag 9u tot 17u