Elektrische Parasolverwarmer Golden 2000

 

UIT VOORRAAD

De Golden 2000 elektrische parasolverwarmer is een stijlvolle en eersteklas parasolverwarmer met een strak en modern design, die gebruik maakt van infrarood korte golven.

De elektrische verwarmer kan worden bediend via een afstandsbediening die bij dit model wordt geleverd, of u kunt er verbinding mee maken via Bluetooth. Deze parasolverwarmer biedt meer warmte en minder licht, dankzij de krachtige 2000-watt amberkleurige lamp. Het is een van onze beste buitenparasolverwarmingen die een warme en aangename sfeer creëert op uw terras of patio. Hij kan op drie manieren worden gemonteerd - ophanging aan een muur, aan een frame (parasolarm) of aan het plafond, en heeft ongeveer 8000 branduren.

 • Geschikt voor een groot terras of patio.
 • Gemakkelijk te bedienen via de afstandsbediening of een smartphone.
 • Kan op verschillende manieren worden geplaatst, aan een muur, plafond of onder een parasol.
 • Drie verschillende warmtestanden: 1000, 1500 en 2000 watt
 • IP65-behuizing - dubbele isolatie voor stof- en waterspatten 
 • Geschikt voor horecazaken
 
 

 

 

TECHNICAL DATA:

Voltage 220/240V~50Hz
Capacity 2000 W
IPprotection IP65
Remote control +
App control +
Dimmer positions 6 (stepless with app)
Dimensions  18 x 56,5 x 13,5 cm
Weight 3,3 kg

DETAILS:

De Golden 2000 Elektrische Parasolverwarmer is een van onze topmodellen met vele eigenschappen die het tot een veelzijdig te monteren parasolverwarmer maken. De lamp geeft minder licht maar wel veel warmte. Het is een moderne en verfijnde elektrische buitenverwarmer die praktisch nut combineert met vertrouwde technologie. Een geweldige eigenschap van dit specifieke model is de traploze dimmer, waarmee u de warmteafgifte naar wens kunt aanpassen.

Volledig stof- en spatwaterdicht is de Golden 2000 Elektrische Parasolverwarmer perfect voor zowel commercieel gebruik als voor huis en tuin en is IP65 gecertificeerd (volledig stof- en spatwaterdicht). Gecombineerd met de eenvoudige en gemakkelijke bediening is deze parasol heater een ideaal product voor restaurants, hotels, cafés en andere dergelijke commerciële gebouwen.

Pakket:

 1. Golden 2000 Elektrische Parasol Heater met ophangbeugel en kabel.
 2. Muurbeugel met vleugelmoer.
 3. Verschillende beugels voor ophanging aan tentframe of parasol.
 4. Een set kettingen voor plafondophanging.
 5. Aan/uit schakelaar aan de zijkant.
 6. Reset knop.
 7. Antenne voor Bluetooth verbinding.
 8. Remote bediening.
 9. Ophangbeugel voor muur.
 10. Verstelbare inbusschroef.
electric parasol heater package parts

INSTALLATIE:

De Elektrische Parasolverwarmer Golden 2000 heeft 3 bevestigingsmogelijkheden:

 • Muurbevestiging - met een muurbeugel

muurbevestiging voor elektrische kachel
Het toestel moet trillingsvrij, verticaal en stabiel, bij voorkeur brandwerend, aan een muur worden bevestigd. De meegeleverde materialen werken het beste op een bakstenen muur. De beugel dient horizontaal bevestigd te worden met de 4 ankers. Schuif de verwarmingsbeugel maximaal in de muurbeugel en zet hem vast door de meegeleverde korte vleugelmoer vast te draaien.
parasol mounted electric heater
 • Frame mounted – with a bracket

Zorg er eerst voor dat het frame waaraan u de kachel wilt bevestigen sterk genoeg is om het gewicht te dragen. Kies de kleinst mogelijke optie van de drie bijgeleverde beugels. Schuif de beugel om het frame, plaats de heater ertegenaan en schroef de beugel vast.
 • Plafondbevestiging - met 2 ophangkettingen

ceiling fixation for parasol heater
Find 2 suspension points (40 cm apart) in the ceiling and make sure the materials are strong enough to sustain the weight. Insert the suspension eyes to the ceiling (not supplied). Run one end of the chains onto suspension points of the heater. Fix the other hooks at the other end of the chain through the suspension eyes in the ceiling. ( Also possible to wrap the chain around a horizontal pole)

(*) Minimale veilige afstanden tussen de buitenwandverwarming en de omgeving:

Laagste punt van de verwarmer - vloer: 180 cm

Voorkant van de verwarmer - verwarmd voorwerp: 100 cm

Top van de verwarmer - brandwerend plafond: 20 cm

Top van de verwarmer - tentplafond, parasol etc.: 50 cm

Zijkant van de verwarmer - muren, obstakels, voorwerpen: 50 cm

 * Indien u het apparaat buiten moet ophangen, zorg er dan voor dat het stabiel staat en beschermd is tegen wind en evenwicht.

BEDIENING:

Voordat u de parapluverwarmer aansluit op een stroomvoorziening, controleert u of deze in goede staat is, niet beschadigd is en of het stopcontact het juiste vermogen geeft - 220-240V. Als alles goed is, steekt u de stekker van de verwarmer in het stopcontact.

Druk op de 'ON' schakelaar aan de zijkant. Begin uw verwarming te gebruiken door op de 'ON' knop van de bijgeleverde afstandsbediening te drukken. Gebruik de UP en DOWN pijlen op de afstandsbediening om de gewenste temperatuur in te stellen. Met de toets "MAX" gaat u naar het hoogste verwarmingsniveau. Om te stoppen, drukt u op de uit-knop op de afstandsbediening en zet u de zijschakelaar in de 'uit'-stand.

De Heating APP heeft dezelfde functies als de afstandsbediening. Als extra kunt u met de app een timer instellen om automatisch uit te schakelen en meerdere verwarmers tegelijk te bedienen.

(*) Wanneer u het apparaat voor het eerst gebruikt, observeer het dan ongeveer 15 minuten om er zeker van te zijn dat het goed werkt.  

Veiligheid:

Deze parasolverwarming heeft een innovatieve schokbeveiligingsfunctie die het apparaat uitschakelt als het op enigerlei wijze wordt geschokt. U kunt deze functie activeren en de gevoeligheid instellen met de app. Vanuit de fabriek is deze functie uitgeschakeld. Wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld, zie je een rood lampje knipperen. Start het apparaat opnieuw op nadat u hebt gecontroleerd of het niet is beschadigd, door de aan/uit-schakelaar te bedienen.

MAINTENANCE:

 • Voor het schoonmaken haalt u het verwarmingselement uit de stekker en wacht u tot het is afgekoeld. Gebruik geen chemische reinigingsmiddelen! Gebruik geen ontvlambare reinigingsmiddelen!
 • Reparaties aan deze buitenwandverwarming mogen alleen worden uitgevoerd door erkende specialisten.
 • Het apparaat is gemaakt van een aluminium behuizing en een veiligheidsgrill. Het is zeer goed afgedicht (IP65) en mag alleen door gekwalificeerd personeel worden geopend.

__________________________________________

Als u vragen heeft, hulp nodig heeft of meer informatie wenst over deze parasolverwarmer, neem dan contact met ons op.


0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Elektrische Parasolverwarmer Golden 2000
Uw waardering

TECHNICAL DATA:

Voltage 220/240V~50Hz
Capacity 2000 W
IPprotection IP65
Remote control +
App control +
Dimmer positions 6 (stepless with app)
Dimensions  18 x 56,5 x 13,5 cm
Weight 3,3 kg