Café-barrières, reclamebanners

Parasol Specialisten is een gevestigde naam in de schaduw industrie die duizenden kwaliteit-tuinparasols produceert en levert aan de particulieren en bedrijven. Parasol Specialisten produceert en levert ook op maat gemaakte café-barrières.

Parasol Specialisten biedt hoogwaardige café-barrières en bedrukte promotionele banners, die een aanvulling zijn op elke horecaomgeving in de buitenlucht.

cafe barrier branded

Café barrière met merk bedrukking
Laat uw buitenruimte voor u werken
Creëer een gastvrije sfeer en verhoog de omzet

Parasol Specialisten café-barrières zijn verkrijgbaar in premium roestvrij staal of natuurlijk gelamineerd bamboe, de kwaliteit en luxe uitstraling van onze café-barrières zal het uiterlijk en de aantrekkingskracht van elke eetruimte in de buitenlucht verbeteren.

Het strakke kleurenschema maakt deze barrières gemakkelijk te combineren met bestaande meubels en hun niet-opdringerige ontwerp zal klanten niet in de weg zitten.

marketing opportunity

Marketing
Marketingkans

 

sales increase

Verkoop
Toenemen

 

more customers

Meer
Klanten

 
 

Barrières voor cafés bieden een geweldige marketingkans en een kosteneffectieve methode om elke openluchtruimte af te schermen. Barrières voor cafés kunnen worden gebruikt voor het creëren van een eetomgeving buiten in een restaurant, hotel of café, of voor een aangewezen rookruimte in een café of nachtclub.
Deze barrières worden geleverd met alle hulpstukken en bevestigingen, zodat ze eenvoudig te monteren en te installeren zijn.

 

STOF BANNERS

Stoffen banners zijn ideaal voor klanten die een eigentijdse uitstraling willen, deze banners zijn milieuvriendelijk en kunnen gewassen worden in een wasmachine.

PVC BANNERS

PVC-banners zijn een ideale optie voor drukke bars, restaurants, pubs en clubs in het stadscentrum, omdat ze schoon te vegen en slijtvast zijn, ze bieden een duurzame oplossing.

STOF KEUZES

Er zijn stofkeuzes en kunnen enkel- of dubbelzijdig worden bedrukt.

DRIE LENGTES

Er zijn drie standaardlengtes beschikbaar en alle modellen zijn DDA-compatibel.

 

coffee shop with parasol and cafe barriers