Bedrukte Parasols

Wilt u uw bedrijfslogo op een gepersonaliseerde parasol laten drukken? Laat Parasol Specialisten u de perfecte parasol op maat leveren. Wij zijn experts in het leveren van op maat gemaakte parasols en parasols voor uw bedrijf.

Bedrukte parasols bieden het ideale reclamemiddel voor de horeca. Parasol Specialisten heeft meer dan tien jaar ervaring met het leveren van logobedrukking op parasols. We hebben duizenden merkparasols geleverd aan multinationale en wereldwijde merken, allemaal professioneel ontworpen en bedrukte parasols. Gepersonaliseerde en merkparasols zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de eisen van alle soorten bedrijven, of het nu een internationaal bedrijf is of een onafhankelijk high street café, alle parasols van Parasol Specialisten kunnen worden bedrukt met zowel eenvoudige tekst als full colour Pantone-bedrukking.

Op maat bedrukte parasols bieden bedrijven functionele, kosteneffectieve marketing kansen met een grote impact op de merknaam. Bedrukte parasols met logo's en full colour merkparasols zijn het perfecte promotiemiddel voor elk bedrijf dat reclame wil maken voor hun merk of dienst. Stijlvol bedrukte parasols zullen elke buitenruimte verfraaien en helpen bij het creëren van een ontspannen en comfortabele sfeer.

Bedrukking op parasols kan op vier manieren worden toegepast: zeefdruk, digitaal printen, vinyl heat transfer printen en full colour pantone printen. Onderaan deze pagina vindt u informatie over deze vier processen. Parasol Specialisten bieden een volledige service op alle bedrukte parasols, mocht u een individueel logo of een hoog volume multi-order nodig hebben, dan kunnen wij een deskundige service bieden voor al uw wensen en eisen.

Onze merkparasols zijn te vinden opveel locaties, waaronder hotelsrestaurantscafe’spubs, en golf clubs, dus als u een parasol nodig heeft, is Parasol Specialisten hier om u te helpen!

moet printed parasol - whiteprinted parasols for golf clubrestaurant printed parasols on sidewalkschweppes branded yellow parasolparasols on a racetrack terracewhite branded parasol - paulanerbest branded parasols - bavaria

Voor vragen, hulp of meer informatie kunt u contact opnemen met het serviceteam van Parasol Specialisten.

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17 uur

Zeefdruk

We gebruiken zeefdruk voor logo's met minimale kleuren en een relatief eenvoudig ontwerp - wat de meeste logo's zijn. Zeefdruk zoals vinylbedrukking, wordt gebruikt bij het aanbrengen van het logo op een standaard luifelkleur, b.v. zwart of wit. Zeefdruk is het meest kosteneffectief bij 5 of meer parasols. Als u minder parapsols nodig heeft, raden we vinylbedrukking aan als een kosteneffectief alternatief. Met zeefdruk blijft je ontwerp helder en scherp

Digitaal printen

Digitaal printen is een goede techniek voor levendige ingewikkelde ontwerpen en patronen. Digitaal printen brengt uw digitale ontwerp en print grenzeloze kleuren op een rol witte stof. Deze methode is steeds kosteneffectiever en we krijgen geweldige feedback over de duurzaamheid van de kleur na langdurige blootstelling aan de zon

Vinyl
Warmteoverdracht
Afdrukken

Bij vinylbedrukking wordt uw logo via een hittepers overgebracht op een van onze standaard luifelkleuren, b.v. wit of zwart. Deze techniek is geweldig als je een logo hebt met veel kleur, of een logo met ingewikkelde details. Vinyl printen is ook geweldig als je een minimale oplage nodig hebt, zelfs als het maar die ene parasol is, vinyl printen zou onze keuze zijn. De vinyl printoplossing is perfect voor kleine coffeeshops, restaurants, pubs en clubs die bedrukte parasols nodig hebben.

Volle kleur
Pantone-scherm
Afdrukken

Full colour pantone zeefdruk is precies dat - de hele parasoldoek komt in jouw unieke ontwerp. We kunnen elke kleur van de regenboog drukken. Met deze techniek kan uw buitenparasol tot 10 verschillende kleuren per parasol hebben. Vanwege de opstartkosten is deze techniek ideaal voor grote bestellingen (minimaal 15). Deze techniek wordt met name toegepast bij opdrachten voor grote drankenbedrijven, brouwerijen, themaparken en hotels.