Bambrella Hurricane Extreme Parasol Voor Zwaar Gebruik

 

De Hurricane Extreme is bestand tegen windsnelheden tot 125 km/u en is misschien wel de meest technisch geavanceerde en sterkste heavy duty parasol die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Met zijn revolutionaire moderne ontwerp is het vlaggenschipmodel van de Bambrella-serie een echte blikvanger! Het biedt zowel schaduw als beschutting en is een geweldige keuze voor de commerciële sector die behoefte heeft aan een luxe en winddichte parasol om een restaurant, café of pubterras te benadrukken.

 • Extreem robuust 304 heavy duty roestvrijstalen frame
 • Fade- en scheurbestendig – water- en winddichte luifel
 • Windtunnel getest
 • Weinig onderhoud
 • 5 jaar garantie op frame en hardware
 • Modern design, onderscheidende uitstraling

Verwarming en verlichtings opties beschikbaar voor deze parasol.

Op voorraad
SKU
BAM-HEX-NL
Special Price €5.469,26
parasol diagram 1 = Total height Material frame: The posts and ribs, hub and runner - 316 Marine grade mirror polished finish stainless steel Opening: Geared winch system with detachable handle.
2 = Open height
3 = Closed height
Hurricane Extreme Sonnenschirm-Spezifikationen
Shape Code Size Total height Open height Closed height Pole size No of ribs Size of ribs
square shape 3.0m Square 3.0m HE-SQ 3.0 x 3.0m 10' x 10' 3.0m 10' 2.2m 7'3" 0.75m 2'6" 80mm dia 3mm thick 4 38mm dia 3mm thick
4.0m Square 4.0m HE-SQ  4.0 x 4.0m 13.5' x 13.5'  4.0m 13'2"  2.2m 7'3"  0.65m 2'2"  80mm dia 3mm thick  4 38mm dia 3mm thick

BIJZONDERHEDEN:

De Hurricane Extreme is de koning van alle sterke parasols. Bekend om zijn fenomenale kracht, is het gebouwd om elke weersomstandigheden met vertrouwen aan te kunnen. Het slanke en stijlvolle frame samen met de gebogen luifel - geven een onderscheidend uiterlijk en onderscheidt het van de concurrentie.

GEBRUIKTE MATERIALEN:

Met de hulp van een team van onafhankelijke ingenieurs werd de parasol getest in een windtunnel. Het blijkt dat deze unieke parasol bestand is tegen windsnelheden van meer dan 125 km/u, of zoals we het graag noemen - 'orkaancondities'. Bekijk meer in de videogalerij.

Het roestvrijstalen frame

Ribben, naaf en loper zijn gebouwd met behulp van hoogwaardig 304 heavy duty roestvrij staal, marine grade, spiegel gepolijst staal. De stalen paaldiameter is 80 mm met een wanddikte van 3 mm, waardoor deze parasol bestand is tegen harde wind, open of gesloten.

De vinyl luifel

Ferrari 502 PVC – is een unieke stof die ongelooflijk duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Met een hoge weerstand tegen de schadelijke stralen van de zon (50+ UPF), is het bestand tegen vervaging, scheurbestendig en winddicht.

Er zijn meer dan 40 verschillende kleuren beschikbaar, van wit tot zwart, samen met de mogelijkheid om uw bedrijfslogo toe te voegen of te personaliseren zoals u dat wenst.

VORMEN EN MATEN:

De Hurricane Extreme wordt geleverd in één Vierkante standaardvorm en is verkrijgbaar in 2 maten: 3 en 4m. Lees meer in het tabblad 'Technische gegevens'.

ACCESSOIRES:

Verwarming

Lichten

Verwarmingsbak

Op de paal kunnen maximaal 4 verwarmingsarmen worden gemonteerd. 1.5Kw Elektrische, infraroodstralers houden iedereen warm onder de afdak.

parasol heaters for hurricane extreme vortex

U kunt ervoor kiezen om 2 of 4 directionele spots te hebben, hetzij 50W halogeen of LED, op afstand bediend.

parasol lichten voor orkaan extreme

Verwarmingsbak om bekabeling te verbergen en verwarmingsarmen te monteren. Verlichting kan ook aan de lade worden bevestigd.

verwarmingsbak voor kabels

 

VASTLEGGINGEN:

De aanbevolen onderstellen die voor dit model beschikbaar zijn, zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal (het basisframe) en kunnen oplopen tot 480 kg als een niet-permanente bevestiging vereist is waardoor de parasol kan worden verplaatst wanneer dat nodig is. De In-Ground en de Deck Plate bases zijn voor wanneer een permanente fix gewenst is om de beste stabiliteit te bieden.

4 x 4 Cross Base met gewichten

In-ground basis

Dekplaat

Bamboe Base Box

Kruis stalen basis om de 3m en 4m Square Hurricane Extreme te ondersteunen. Basisframe ontworpen om 4 x 30kg (40cm x 40cm) betonplaten te huisvesten tot het opgegeven gewicht.

Ontworpen om in beton te worden gezet om de parasol aan de grond te bevestigen.

600 x 600 x 10 gegalvaniseerde stalen dekplaat voor installatie op een dek of bestaande betonplaat.

Bamboe basis afdekdoos. Hoge kwaliteit behandeld bamboe houten doos. Kussens zijn een optionele extra en kunnen van geval tot geval worden vermeld.

GEBRUIK:

De huidige modetrends zorgen ervoor dat deze parasol opvalt in alle gebruiksgebieden, omdat ze stijlvol zijn en een grote visuele impact hebben..

Ontworpen voor intensief commercieel gebruik, waar het beheer van parasols moeilijk is met snelle weersveranderingen, is deze parasol een geweldige aanvulling op elke buitenruimte, van grote restaurant- of pubterrassen tot huistuinen en patio's.

Na meer dan 10 jaar in de branche hebben we geleerd dat kwaliteit en duurzaamheid net zo belangrijk zijn voor onze klanten als voor ons. We zijn er trots op dat we met de Hurricane Extreme een sterke roestvrijstalen parasol kunnen aanbieden die is gebouwd om een leven lang mee te gaan.

__________________________________________

Ontworpen in het Verenigd Koninkrijk volgens de allerhoogste normen, zal deze prachtige parasol voldoen aan de eisen van de meest veeleisende klant.

Bambrella, opgericht in 2007, is een milieubewuste parasolfabrikant die gepassioneerd is over het leveren van hoogwaardige tuinparaplu's gemaakt van echovriendelijke en duurzame bronnen.

Bambrella is het eerste, en tot op heden enige, bedrijf dat gelamineerde bamboe parasols produceert. Bambrella wordt wereldwijd erkend als een toonaangevend en innovatief merk in zowel design als fabricage.

Als u vragen heeft, hulp nodig heeft of meer informatie nodig heeft, neem dan contact met ons op.

 

Waarschuwing: Deze parasols zijn getest in een windtunnel om de duurzaamheid en sterkte van de paal en luifel te testen.
De parasols werden vastgeschroefd en aan de grond vastgemaakt.
Laat geen parasol in de open positie bij winden van meer dan 20 mph, zonder te worden gemonteerd en vastgeschroefd aan de grond door een erkende aannemer.
Sluit je parasol altijd als je hem niet gebruikt!


0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bambrella Hurricane Extreme Parasol Voor Zwaar Gebruik
Uw waardering
parasol diagram 1 = Total height Material frame: The posts and ribs, hub and runner - 316 Marine grade mirror polished finish stainless steel Opening: Geared winch system with detachable handle.
2 = Open height
3 = Closed height
Hurricane Extreme Sonnenschirm-Spezifikationen
Shape Code Size Total height Open height Closed height Pole size No of ribs Size of ribs
square shape 3.0m Square 3.0m HE-SQ 3.0 x 3.0m 10' x 10' 3.0m 10' 2.2m 7'3" 0.75m 2'6" 80mm dia 3mm thick 4 38mm dia 3mm thick
4.0m Square 4.0m HE-SQ  4.0 x 4.0m 13.5' x 13.5'  4.0m 13'2"  2.2m 7'3"  0.65m 2'2"  80mm dia 3mm thick  4 38mm dia 3mm thick
Spuncrylic® Parasoldoek
 • Spuncrylic® is een polyester dat een proces heeft ondergaan dat oplossingsverven wordt genoemd.
 • Oplossingsverven is een techniek die wordt gebruikt om kleur aan een synthetische vezel toe te voegen.
 • Oplossingsverven zorgt ervoor dat de kleur door elke draad heen is voordat deze wordt geweven, wat een hogere kwaliteit en levendigere kleuren garandeert.
 • Oplossingsverven geeft polyester een hoge weerstand tegen vervaging door direct zonlicht.
 • Spuncrylic® heeft een uitstekende vlekbestendigheid en is waterafstotend.
 • Spuncrylic® biedt een betaalbare luifeloptie die bestand is tegen alle weersomstandigheden.
 • Spuncrylic® levert een *UPF (Ultraviolet Protection Factor) van minimaal 50.
* UPF (Ultraviolet Protection Factor), geeft de hoeveelheid van de ultraviolette stralen van de zon aan die door de stof dringen. Voorbeeld, materiaal met een UPF van 50, laat slechts 1/50ste van de UV-straling van de zon uw huid bereiken. Hoe hoger de UPF (Ultraviolet Protection Factor), hoe hoger de geboden bescherming.
 
 
colour palette
 
 
 
Polyester Parasoldoek
 • Sterke polyestervezel, zeer goed bestand tegen kreuken en perfect vormvast.
 • Oplossingsverven geeft polyester een hoge weerstand tegen vervaging door direct zonlicht.
 • In tegenstelling tot Spuncrylic is polyester enkel aan het oppervlak geverfd, dit betekent dat de draad alleen aan de buitenkant van de overkapping is gekleurd. Vergelijk het met een radijsje!
 • Biedt een betaalbaar alternatief voor Spuncrylic vanwege de kleurvastheid van donkere materialen
 • Parasol Specialisten biedt alleen polyester hoezen aan in twee natuurlijke kleuren. Beige en naturel.
* UPF (Ultraviolet Protection Factor), geeft de hoeveelheid van de ultraviolette stralen van de zon aan die door de stof dringen. Voorbeeld, materiaal met een UPF van 50, laat slechts 1/50ste van de UV-straling van de zon uw huid bereiken. Hoe hoger de UPF (Ultraviolet Protection Factor), hoe hoger de geboden bescherming.
 
Recasens RECacril® Parasol Parasolhoes Materiaal
 • Recasens RECacril® is een acrylstof van de allerhoogste kwaliteit.
 • Garandeert de beste waterbestendigheid en bescherming tegen de zon.
 • Recasens wordt veel gebruikt in de boten- en scheepvaartindustrie vanwege zijn sterkte en duurzaamheid.
 • Recasens doeken bieden een Ultraviolet ProtectionFactor (UPF) tot +80 volgens de internationale standaard UV 801.
 • Met een lage reactiviteit en hoge stabiliteit biedt Recasens langdurige bescherming tegen schimmel, plus uitstekende water- en olie afstotende eigenschappen.
 • Recasens-doeken bieden effectieve zon bescherming omdat ze een hoog percentage ultraviolette straling filteren.
* UPF (Ultraviolet Protection Factor), geeft de hoeveelheid van de ultraviolette stralen van de zon aan die door de stof dringen. Voorbeeld, materiaal met een UPF van 80, laat slechts 1/80ste van de UV-straling van de zon uw huid bereiken. Hoe hoger de UPF (Ultraviolet Protection Factor), hoe hoger de geboden bescherming.