4-Weg Infrarood Parasolverwarmer 1800W

 

Een infrarood parasolverwarmer is een geweldige manier om de ruimte onder uw parasol, of terras te verwarmen. Deze kan worden gemonteerd op de stok van een parasol of op een draagbaar statief. Het heeft 4 infrarood lampen die kunnen worden gedraaid naar een gewenste hoek om ervoor te zorgen dat alle ruimte wordt gedekt. Elke lamp heeft een lange levensduur van ongeveer 5000 gebruiksuren en u zult de warmte voelen zodra u hem aanzet. De lamp moet worden aangesloten op een stroombron en heeft een vermogen van 1,8kW. Het beste deel is dat infrarood parasolverwarmers het lichaam verwarmen, zonder de lucht ertussen te verwarmen en 100% veilig zijn.

  • 4 infrarood lampen die onder een hoek kunnen worden gezet om de volledige omgeving te bedekken
  • 2 verwarmingsstanden beschikbaar
  • Level 3 waterbestendigheid rating (IPX3) - bestand tegen opspattend water
  • 1 lamp kan meer dan 5000 uur warmte leveren
  • Stalen behuizing met zwarte hamerslag verf
  • 1 jaar fabrieksgarantie

 

DETAILS:

De 4-WAY Infrarood Parasol Heater kan gemakkelijk worden gemonteerd op de meeste parasolstokken (of statieven) variërend van 20 tot 55mm in diameter. We raden onze klanten sterk aan om een set parasolverwarmers te installeren, zodat ze meer tijd buiten kunnen genieten, ongeacht het weer.

Deze parasolverwarmer heeft 4 infrarood roterende koppen, elk met een levensduur van meer dan 5000 uur en is bestand tegen waterspatten (IPX3) tot 60 graden. Elke lamp heeft een maximaal vermogen van 500W en ze kunnen afzonderlijk worden ingeschakeld 2 aan 2. Dankzij de gebruikte materialen van hoge kwaliteit en de stalen constructie, vergt het weinig onderhoud en is het volledig veilig tegen roest, corrosie of infiltraties.  

Als het eenmaal is ingeschakeld, kunt u de warmte vrijwel direct voelen omdat de infrarode korte golven de lichamen van de mensen verwarmen en niet de omringende lucht, wat betekent dat de wind de warmte niet weg zal blazen. Deze eigenschap maakt hem ideaal voor de horeca waar eigenaars extra comfort willen bieden aan hun klanten.

BEDIENING:

Snelle installatie dankzij een clam shell systeem dat op de paal past en aan de zijkant wordt vastgezet met een schroef. Vergeet niet om na de installatie de verwarmers aan te sluiten op een stroombron met behulp van de standaard 1,5m kabel. Het heeft 2 schakelaars die onafhankelijk de lampen aan de linkerzijde of de rechterzijde inschakelen. Onmiddellijke en doeltreffende verwarming binnen enkele seconden.
fixing screw for infrared parasol heater infrared parasol heater operating switch

SPECS:

Afmetingen:

Gebruikte materialen:

Power (warmteafgifte):

Aansluiting stroombron:

Hoogte - 19 cm

Breedte - 45 cm

Diepte - 45 cm

Zwart staal voor de behuizing en fittingen, aluminium voor schroeven en lampen, kunststof voor het snoer en de bevestigingsbeugel. 1800W Elektrisch snoer

 

(*) WAARSCHUWING: Niet verplaatsen tijdens gebruik of wanneer het apparaat heet is. Gebruik onder toezicht van een volwassene.

__________________________________________

Als u meer vragen heeft over onze producten of diensten, kijk dan op de 'Q&A' pagina. Indien u meer informatie wenst over deze infrarood parasolverwarmer, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail.

 


0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4-Weg Infrarood Parasolverwarmer 1800W
Uw waardering