30kg Grijs Granieten Basis met Premium Buis

 

Niet afzonderlijk verkocht. Alleen te koop met parasol.

 

Deze prachtige 30kg Grijze Granieten Parasolvoet met Roestvrijstalen Paal kan gebruikt worden met de meeste kleine parasols en zou een stevige basis moeten bieden voor parasols met één stok in fijne en winderige omstandigheden. Alle 30kg parasolvoeten zijn inclusief een roestvrijstalen voetbuis.

Schaduw Specialisten zijn toegewijd aan het leveren van granieten producten van de hoogste kwaliteit. Graniet is een organisch materiaal en bevat als zodanig natuurlijke onvolkomenheden, waardoor elke basis uniek is en zijn eigen individuele oneffenheden en kenmerken bevat. Graniet is uiterst slijtvast, gemakkelijk schoon te maken, hittebestendig en bovenal een prachtige natuursteen.

Een interessant feit met betrekking tot de graniet en aanverwante marmer industrie is dat beide worden beschouwd als een van de oudste industrieën in de wereld, bestaande zo ver terug als het oude Egypte!

Algemeen advies bij het kiezen van een parasol met voet.

Kijk op onze GIDS HIER om te zien welke voet de beste is voor uw parasol.

Het kiezen van een geschikte granieten voet is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen bij Parasol Specialisten. Er zijn een paar belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het nemen van die beslissing. Ten eerste kunt u niet te zwaar gaan. Niemand klaagt ooit omdat zijn tuinparasol nog rechtop staat en werkt. Bij het kiezen van uw parasolvoet moet u rekening houden met hoe uw parasol zal worden gebruikt. Als uw parasol door het midden van een stevige tafel gaat, kunt u het zich veroorloven om lichter te gaan op de parasol met voet. De tafel zal fungeren als ballast en ook voor veel stabiliteit zorgen. Ook al gaat de parasol door een stevige tafel, dan nog heeft u een parasolvoet nodig voor de stabiliteit en om de stand van de paal te behouden.


0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:30kg Grijs Granieten Basis met Premium Buis
Uw waardering